PD Paola yellow bird ring PD PAOLA yellow birdring PD paola yellow bird ring
PD Paola yellow bird ring PD PAOLA yellow birdring PD paola yellow bird ring
PD Paola Yellow Bird Gold Ring
0 Reviews | Review toevoegen
Prachtige ring van het Spaans merk PD Paola.

Verzendkosten

€ 4,25

€ 49,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

PD Paola Yellow Bird Gold Ring

Deze prachtige ring van het Spaanse merk PD Paola is gemaakt van 925 Sterling Zilver en heeft een 18K goud laagje. De ring heeft een gouden basis met goud/bruin kleurige zirconia's. 

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Over PD PAOLA

Het Spaanse merk PD Paola bestaat uit een prachtige collectie sieraden gemaakt van 925 Sterling zilver en hebben een finshing van 18K Gold plating. De met de hand afgewerkte sieraden zijn gemaakt van premium kwaliteitsmaterialen en hebben een verfijnde uitstraling en zijn goed met elkaar te combineren. 

Jewelry Care


Helderheidbehoud

Alle PDPAOLA-sieraden zijn behandeld met een aanslagvrije coating, wel is het nog steeds belangrijk dat u de onderhoudsinstructies opvolgt om zo lang mogelijk van uw sieraden te kunnen genieten. Uw sieraden kunnen na verloop van tijd verkleuren als deze worden blootgesteld aan de open lucht. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw sieraden raden wij u aan om de sieraden te verwijderen voor het slapen gaan, tijdens het douchen of wanneer u bijvoorbeeld gaat sporten etc. Blootstelling aan bepaalde agressieve chemicaliën of omgevingen zal de integriteit van uw sieraden in gevaar brengen. 

Schoonmaken 

Mocht u de sieraden willen schoonmaken giet dan een kleine hoeveelheid milde zeep in lauw warm water en gebruik een zachte tandenborstel om de sieraden schoon te maken. Als het vuil moeilijk te verwijderen is, laat de sieraden dan weken in schoon water. BELANGRIJK: vergulde sieraden hebben meer zorg nodig. Als u uw tandenborstel zeer intensief gebruikt, kan de goudlaag vervagen, daarom is het erg belangrijk dat u dit proces zeer zorgvuldig uitvoert om te voorkomen dat de goudlaag wegslijt.
Als je sterling zilveren sieraden dof zijn geworden, is een zilverpoetsdoek een geweldig hulpmiddel om het weer te laten stralen. Krassen worden echter niet verwijderd.

Bewaren 
Wanneer u de sieraden opbergt is het belangrijk om deze uit de buurt van direct zonlicht en hitte te houden. Bewaar de sieraden niet in de badkamer of andere vochtige plekken.
Houd er rekening mee dat onze PDPAOLA-dozen niet zijn gemaakt voor langdurige opslag.

Garantie

PDPAOLA garandeert niet dat zijn vergulde sieraden voor altijd zullen meegaan. Vergulde stukken zijn standaard kwetsbaarder en kunnen na verloop van tijd hun kleur verliezen. De snelheid waarmee het vergulden verdwijnt, is afhankelijk van meerdere variabelen van chemische producten die worden gebruikt voor huidverzorging, transpiratievocht of zelfs je natuurlijke huid PH.

Specificaties Yellow Bird Gold Ring

  • Handgemaakt 
  • Materiaal: 925 Sterling Silver
  • Finishing: 18K Gold Plating
  • Stones: Yellow Zirconia
  • Ringmaat: 14

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.