woodwick medium pineapple
WoodWick Candle Medium Pineapple

Heerlijk fruitige geurkaars van WoodWick met de zomerse geur van tropische zee, ananas en zonneschijn. Dieper in de geur ruik je ook de kokos en vers geplukte peer.

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 21,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

WoodWick Medium Pineapple

De Pineapple geurkaars medium met 60 branduren heeft de zomerse geur van tropische zee, ananas en zonneschijn. Dieper in de geur ruik je ook de heerlijke geur van kokos en vers geplukte peer. Door de houten lont knispert de kaars als een haardvuurtje en geeft het je huis een gezellige en warme sfeer. De kaars heeft een stijlvolle uitstraling, wat past in elk interieur. De WoodWick geurkaarsen zijn daarnaast ook erg leuk om cadeau te geven.

Alle WoodWick kaarsen zijn gemaakt op basis van hoogwaardige Soja was. De kaarsen hebben een houten lont, waardoor de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje. 

Ook verkrijgbaar in mini, large en in de ellipse.

Tips voor WoodWick kaarsen. 

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de kaars raden we je aan om de kaars een tijdje te laten branden, zodat de bovenste laag van de kaars is gesmolten voordat je deze dooft. Daarnaast raden we ook aan om de kaars nooit langer dan 4 uur te laten branden om zo de beste kwaliteit te behouden.

Specificaties WoodWick Medium
  • Geur: ananas, kokos 
  • Formaat medium 10x11.5 cm
  • Aantal branduren: 60 uur
  • Materiaal: Glas en een deksel van hout
  • Houten lont 

Geen reviews gevonden.